Wij zijn momenteel gesloten

Wij zijn momenteel gesloten

Over Heeren Auto

In 2008 zijn wij, vader en zoon begonnen met ons eigen bedrijf. In eerste instantie alleen in het in en verkoop van Occasions. Niet veel later kwam hier automatische onderhoud en reparatie bij. In 2009 begonnen wij met Onderhoud en Reparatie dat nog steeds drukker en drukker word.

In 2012 werd ons de mogelijkheid aangeboden om in de aanpandige loods een kleine werkplaats te maken. Deze bevat een hefbrug (inmiddels vier) en een APK straat om thuis ook de APK te kunnen keuren.

Wij zijn nu inmiddels een paar jaar verder, verkopen gemiddeld 125 auto’s per jaar en hebben een grote klantenkring opgebouwd. Twee jaar geleden hebben wij Bosch diagnose apparatuur aangeschaft en zijn wij NEN 9140 gecertificeerd om alle reparatie’s aan hybride en elektrische voertuigen uit te mogen voeren.¬†Sinds kort hebben wij ook een volledig uitlijn systeem van Bosch aangeschaft om ook zelf auto’s uit te kunnen lijnen.

Wij vinden het belangrijkste dat u als klant met een glimlach ons pand verlaat. Kom eens langs en dan praten we even verder!

Openingstijden

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Graag nodigen wij u uit om langs te komen in Kruisland voor een nadere kennismaking. De koffie staat voor u klaar!

Openingstijden

Copyright 2020 –¬†iDOT!Sites

Stuur ons een bericht